Dostava

Kako je z dostavo?

Dostava

Xxl trade d.o.o. nudi za izdelke v spletni trgovini dostavo izdelkov z navadno pošto.

Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave, ki je naveden v spodnji tabeli.

Cenik dostave:

dostava za nakup do vključno 99.99 € z DDV znaša4.06 € z DDV

dostava nad 100 € z vključenim DDV je brezplačna na ozemlju RS

Dostava v tujino po ceniku pošte Slovenije ( https://www.posta.si/ceniki )


*V primeru osebnega prevzema se stroški dostave ne zaračunajo.

Naročeni izdelki do 12.00 ure bodo odposlani še isti dan v kolikor so artikli na zalogi. V kolikor izdelka ni na zalogi, pa bo izdelek odposlan najkasneje v 2 – 4 delovnih dni po vašem naročilu (določila glede dostave veljajo, v primeru, da je blago dobavljivo). Za naročnikovo potrditev se šteje potrjena e-pošta, ki jo dobi na vpogled uporabnik na svojo e-pošto.

Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem obvestil uporabnika.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

Naročnikom nudimo tudi možnost, da naročeno blago osebno prevzamejo v Vp skladišču Xxl trade d.o.o., na naslovu Ulica of 3a, 1433 Radeče, v okviru odpiralnega časa: ponedeljek - petek: 8.00 - 18.00, sobota: 8.00 - 12.00.

Pri osebnem prevzemu je plačilo možno z gotovino, plačilnimi ali kreditnimi karticami (visa, mastercard, ba, maestro) ali po predhodnem dogovoru nakupe nad 125€ urejamo kredite pri Summit leasing d.o.o.

V primeru plačila po predračunu so izdelki poslani šele po plačilu predračuna. Predračun je potrebno plačati v roku 7 dni, drugače se naročilo prekliče. Kupec prejme na elektronski naslov obvestilo, da je bil predračun plačan ter da bodo naročeni izdelki poslani v najkrajšem možnem času.

Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na kontaktni center: 031 441 331