• KOSILNICA VRTNA MOTORNA BB SPRINT B51 T

KOSILNICA VRTNA MOTORNA BB SPRINT B51 T

  • Šifra: B51T
  • Razpoložljivost: 2 - 3 dni
  • 365,99€

  • Brez DDV: 299,99€

Znamka

BLUEBIRD

Prostornina motorja

173 ccm

Širina košnje

51 cm

Ohišje

jeklo

Prostornina koša

60 L

Višina košnje

2,5-7,5 cm

Pogon

samohodna

Način košnje

pobiranje v koš/stranski in zadnji izmet/mulčanje

Široka paleta kosilnic, ki jih imajo pri Blue Bird Industries, lahko zadovolji različne potrebe tako amaterskih kot profesionalnih uporabnikov. Asortima se začne pri osnovnih modelih, ki so zaradi svoje lahke in enostavne uporabe idealni za domači vrt in za površine do 500 metrov. Po drugi strani pa samohodne kosilnice z jeklenim ali aluminijastim ohišjem zagotavljajo visoko zanesljivost in kakovost košnje v vseh situacijah in na površinah do 3000 metrov. Super profesionalni modeli imajo tristopenjski menjalnik.
Vsi modeli so opremljeni s centralno regulacijo višine košnje in zbiralnikom trave. Številni modeli ponujajo posebno konfiguracijo “3 IN 1”, ki vam omogoča izbiro med 3 različnimi načini odlaganja trave (zbiranje v koš – stranski izmet – mulčenje). Debela plošča in kolesa na ležajih zagotavljajo izjemno robustnost in zanesljivost stroja.
Model Blue Bird Sprint B51 T je opremljen z 173cc motorjem in ima širino košnje 51 centimetrov. Pogon je samohoden in vam tako ne bo potrebno riniti kosilnice navkreber, volumen koša pa znaša 60 litrov.